Cégünk - LZ-Lámpa Kft.

Cégünk immár több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik egyedi, exkluzív réz lámpatestek és üvegburák tervezésében, gyártásában. 

Célunk, hogy exkluzív, máshol nem kapható megoldásokat nyújtsunk igényes vásárlóinknak. Az általunk vagy partnereink által gyártott minőségi lámpák, világítótestek hosszú időre szólnak és az otthon ékszereiként szolgálnak.

Hazai Lámpagyártás - LZ Lámpa

Minden egyes általunk gyártott lámpa kézi készítésű és a legjobb anyagok felhasználásával készül. Lámpáink kizárólag sárgarézből készülnek és a kivánt színben kerülnek antikolásra. Lámpáink minőségi porcelán foglalattal készülnek, amelyek egyaránt használhatóak energiatakarékos és normál égőkkel. Az üvegburák tervezését és gyártatását szintén cégünk végzni.
Vállaljuk egyedi igények, projectek teljeskörű kivitelezését, számos magyar és európai étterem, szálloda, cukrászda és magánlakás fényét emelik az általunk készített egyedi lámpák.

 

LZ Tiffany lámpa

Az első Tiffany lámpa 1895 környéken jelent meg az Egyesült Államokban. Ezen lámpákat a gyönyörű tervezés jellemzi, minden egyes lámpa képzett szakemberek által kézzel készült és mellőzött minden gépi sorozatgyártást. Ezt a díszmű-üvegezési technikát Louis Comfort Tiffany (1848-1933) fejlesztette ki. 1902-ben a vállalat Tiffany Studios néven híresült el New York-ban és a napjainkban készült Tiffany lámpa reprodukciók alapját adja. Az általunk forgalmazott Tiffany lámpák a Tiffany lámpagyártás hagyományait követve készülnek és számos modell az eredeti Louis Compfort Tiffany terveit követi. A Tiffany lámpa gyártása során különböző méretre és formára vágott színes üvegek kerülnek kézzel összeforrasztásra.Egy jól kiválasztott Tiffany lámpával melegséget varázsolhat otthonába, illetve ajándéknak is tökéletes.