Napjaink lakberendezésben a lámpa és egyéb lámpatestek feladata már nem csupán az, hogy világítson, hanem a lámpa öltöztesse és egésszé tegye otthonunkat. A jól kiválasztott lámpa egy igényessen berendezett lakásban, nemcsak fényt ad, hanem meghatározó eleme lehet otthonunk hangulatának is.
A megfelelő lámpa kiválasztásakor figyelnünk kell a lámpa méretére, a lámpa formájára, a lámpa stílusára és a lámpa anyagára. Ezek figyelembevételével nem csupán a szükséges fényerő lesz adott, de lámpánk összhangban lesz a lakás berendezésével is. 

Az általunk készült lámpák több stílusirányzatban készülnek.

A múlt század elején nagy népszerűségnek örvendő barokk, szecesszió, art deco, bauhaus stílusirányzatok mind megtalálhatóak az általunk készített lámpák között.
Ezek az exkluzív iparművészeti lámpák a mai napig családi vállalkozásként, kézi megmunkálásban készülnek a legjobb anyagok felhasználásával. 
A klasszikus lámpák modernkori reprodukciójával igyekszünk megtartani, illetve felébreszteni a múlt egy darabját, hogy még sokáig nyújthatsák lenyűgöző fényüket.

Kivánság szerint a lámpák, csillárok nagyobbíthatóak, hosszabbíthatóak, színük pedig igény szerint kerül antikolásra (arany szín, enyhén antikolás, antikolás). A burák szintén variálhatóak mivel számtalan saját tervezésű üvegburával rendelkezünk.

Minden egyes általunk készített lámpába porcelán foglalat található, melybe akár 75 W-os izzót is rakhat. Energiatakarékos és hagyomásos izzót egyaránt használhat lámpáinkba.

Lámpáink kizárólag sárgarézből készülnek, mely értéket és időtállóságot ad lámpáinknak. Világítótesteink 100 év múlva is felújíthatóak és javíthatóak lesznek anyagukból adódóan.

Egyedi elképzelései megvalósítására szintén készen állunk, hiszen már számtalan patinás helyen, például éttermekben, cukrászdákban és magán lakásokban bizonyítottuk szakértelmünket.